Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

ScentChips voor in huis

ScentChips voor in huis

Kent u ScentChips al? Deze heerlijk geurende producten maken van uw huis een rustgevend spaoord waar u geheel tot rust komt. Deze geurchips legt u op een speciale geurkaarsenhouder waarna de geurchip smelt en tegelijkertijd een heerlijke geur verspreidt. De theelichten en geurende ScentChips zijn al jaren populair in ons tuincentrum en wij  hebben onlangs nieuwe tafels en kasten gekregen. Bezoek onze vernieuwe afeling en neem een kijkje in de WorldofScentChips.

Nieuwste geuren ScentChips

Wij hebben onlangs heerlijke, nieuwe geuren in ons assortiment opgenomen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de geuren 'Bloemenvallei', 'Paris Passion' of 'Bloesem', onmisbaar tijdens het nazomeren in huis. De dagen worden weer korter en de zon laat zich helaas steeds minder zien, maar in huis is het nog steeds volop zomer. Met vrolijke nazomerartikelen als kussens, plaids, kaarsen, kamerplanten en ScentChips van WorldofScentChips verlengt u de zomer en geniet u langer van een hoofd vol bloemetjes en bijtjes. Kom langs bij Vechtweelde en shop de nieuwste producten en geuren van ScentChips. 

ScentChipsScentChips - Vechtweelde

Wat zijn ScentChips nu eigenlijk? Een ScentChip is een geurchip of waxchip met een heerlijke, intense geur. Deze kleurrijke waxchips van het topmerk ScentChips legt u op een speciale theelichthouder of waxbrander. De waschip smelt door de warmte van het waxinelichtje en verspreidt hierdoor een heerlijke geur door de kamer. De geuren komen voor in alle denkbare varianten: van een frisse bloemengeur tot een geur van babypoeder, of een intense cederhoutgeur of rustgevende eucalyptus of lavendel. Bij Vechtweelde verkopen we een groot assortiment aan de lekkerste geuren. Koop uw favoriete smaak in ons tuincentrum in Maarssen.

ScentChips brander

De ScentChips branden op een speciale theelichthouder, ofwel ScentChips brander. Deze theelichthouders zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Zo verkopen wij witte en zwarte theelichten, maar u koopt bij ons ook mooie bronzen, zilveren of theelichthouders met print. U koopt een theelichthouder met waxinelichtjes en de lekkerste geurchip op onze kaarsenafdeling. Wij hebben verschillende maten theelichthouders. Het waxinelichtje is gemakkelijk in de brander te plaatsen en deze steekt u eenvoudig aan met een lange aansteker of lucifer. De geur verspreidt zich direct door de ruimte en u waant zich in een rustgevend spaoord, gewoon in uw eigen woonkamer!

Oliebranders ScentChipsOliebranders ScentChips - Vechtweelde

Oliebranders zijn al jaren onmisbare accessoires in huis en in de tuin. Een oliebrander bestaat uit een (doorzichtig) flesje met daarin een dikke lont. Het flesje vult u met (geur)olie en stopt de lont in het flesje. Steek de lont aan en geniet van een overheerlijke geur die de geurolie van WorldofScentChips verspreidt in huis. De brandende olie is namelijk niet zomaar olie, maar een geurende brandolie in elke bedenkbare smaak. De speciale ScentLamps zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar: kies voor doorzichtig, gekleurd, met een zilveren dop of met een gouden dop. De oliebranders zijn te koop op de kaarsenafdeling van Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Kom langs en vul uw huis met fantastische geuren van WorldofScentChips.

Geurolie Scentchips

Naast waxchips hebben wij ook heerlijke geuroliën van WorldofScentChips. De ScentOils zijn aromatische geuroliën die geschikt zijn voor de speciale ScentLamps, ofwel oliebranders. In plaats van lampenolie of andere brandolie vult u de oliebrander met ScentOil. Hiermee verspreidt u elke dag een waanzinnige geur door het huis. Voor elk moment van de dag heeft ScentOils een geschikte olie. Van appel & kaneel tot roos & kasjmier, er is altijd wel een geur die past bij uw huis en stemming. De oliebrander met daarin de olie steekt u aan en laat u voor ongeveer drie minuten branden. Daarna blaast u de vlam uit waardoor zich een heerlijke geur verspreidt door de kamer. De verdampte geurolie ruikt heerlijk en vult uw huis met een overweldigende geur.  

ScentChips kopen Utrecht

In de buurt van Utrecht ligt ons prachtige en sfeervolle tuincentrum in Maarssen. Voor de leukste woonaccessoires, mooiste kaarsen en zachtste kussens komt u naar Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Onze kaarsenafdeling is zeer uitgebreid. Wij bieden ScentChips-producten in alle denkbare geuren aan. Maak van uw huis een spaoord en geniet van de fijnste geuren voor in huis. Kom langs in Maarssen en ontdek alle smaken in alle kleuren van de regenboog. Plan uw route naar ons tuincenturm via de contactpagina. Let op! Vanwege werkzaamheden is ons tuincentrum alleen bereikbaar via de Maarsseveensevaart (vanaf Maarssen-dorp/Tienhoven). Komt u vanuit Utrecht? Neem dan afslag Maarssen-dorp op de N230 (Zuilense ring) en volg daarna de borden Vechtweelde (omleidingsroute Nr. 8). Tot snel bij sfeervol tuincentrum Vechtweelde.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Maarssen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Maarssen geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...